20170504_Pantalone_9.jpg

kunst van het kleden

Een prachtige, grote, unieke, karakteristieke winkel net buiten het centrum van Eindhoven, de Gestelsestraat 70.

In 2004 begonnen met de betere tweedehands kleding, in een charmant klein pandje midden in de Schrijversbuurt. In 2015 verhuisd naar een prachtig ruim pand aan de Gestelsestraat.

Bekend in Eindhoven door de ruime keus in jurkjes, oprecht advies en aandacht voor detail. Jouw sterke kanten naar voren halen en benadrukken, is een kunst die wij verstaan en waar we jou heel graag mee helpen als je er open voor staat. Er is veel keus, veel kleur en vrolijkheid, een walhalla van printjes en dessins, maar met daartussen ook genoeg mooie rustigere en effen stoffen en zelfs zakelijke outfits. Een paradijs waar vrouwen even kunnen ontsnappen aan de dagelijkse beslommeringen. "Ik ben hier in luilekkerland beland" "dit is een gevaarlijke winkel", "dit voelt als een snoepwinkel voor mij" zijn uitspraken die je hier regelmatig hoort. Voor alle "figuurproblemen" zien wij mogelijkheden en oplossingen. Goed en eerlijk advies, dat we echt goed proberen te kijken en luisteren naar wie er voor ons staat en een unieke sfeer in de winkel, maken dat mensen van heinde en verre naar deze winkel komen.

Sinds de verhuizing naar de Gestelsestraat is er ook ruimte voor kinderkleding en een plek voor kinderen om rustig zicht te vermaken. Ook mannen kunnen nu iets leuks voor zichzelf vinden in onze mooie mannenhoek. Kortom, een heerlijke plek voor een gezellig shop uitje. 

store_goed(2).png

Persoonlijk en eerlijk advies

Mariken ziet graag mensen nog mooier naar buiten gaan dan dat ze binnen kwamen. Volgens haar zijn alle vrouwen mooi, maar moet de schoonheid soms alleen nog naar voren gehaald worden. Wanneer mensen er open voor staan kijkt ze naar hun lichaamsbouw, haar, ogen en type mens om een optimaal advies te kunnen geven. Liefst kleedt zij mensen van top tot teen aan. Zij gelooft dat een mooie uitstraling meer afhangt van wat je bij wie aantrekt en hoe je het combineert, dan van de kleding op zich. Haar advies is altijd eerlijk omdat dat, zoals ze zelf zegt, de allerbeste reclame is die ze kan maken. Als mensen thuis komen met iets waar hij of zij echt mooier van wordt, is haar doel bereikt en zullen mensen graag terug komen. Ook kunnen zij en haar collega's je perfect helpen hoe je jezelf zo mooi mogelijk kan kleden, je sterke kanten kunt benadrukken en je mindere kanten kunt camoufleren. De mensen die bij Pantalone werken doen dit met veel aandacht voor jou als individu, met veel enthousiasme en plezier. Het zijn geen jonge meisjes maar volwassen vrouwen met meer in hun mars dan alleen mensen mooi maken. Ze zijn vooral goed in het beste in een ander naar boven halen!

ikzilchtopblauw.jpg

Over Mariken

Mariken werd geboren in Charlottesville, Virginia, in 1969. Met een moeder die zelf kleding maakte en een visuele instelling had, begon ze vanaf de lagere school interesse te krijgen voor kleding. Ze maakte eerst kleding voor haar poppen en daarna voor zichzelf.