Contact

De winkel is van buiten te herkennen aan de grijze etalage pop die naast de deur staat. Ook vallen de vaak erg originele etalages vaak op. Als je binnen komt zie je heel veel kleurtjes en kleren. Zie je door de bomen het bos niet? Bij Pantalone, werken alleen maar mensen die jou in een oogwenk de weg kunnen wijzen in dit paradijslijke bos van kleur. Laat je verrassen en adviseren en voor je het weet zie je jezelf op je mooist terug in je spiegel!


 

Adres
Gestelsestraat 70
5615 LH Eindhoven

Telefoon winkel:
040 - 251 57 44
Algemeen mailadres:
info@kunstvanhetkleden.nl
Sollicitaties mariken@kunstvanhetkleden.nl
Facturen:
admin@kunstvanhetkleden.nl


Volg ons op facebook:

Hoe kom je er?

Fiets: Met de fiets komen is altijd het slimst. Het kost niets, is goed voor je en je kunt het dichtst bij parkeren.

Auto: Op dit moment kun je nog op een deel van de Gestelsestraat en in de rivierstraat gratis parkeren. Let dus goed op waar je gaat staan! Wil je niet betalen kun je altijd wat verder weg of in de woonwijk parkeren en een klein stukje lopen. Binnenkort komen er weer meer betaalde stukken bij dus kijk goed hoe de situatie op dat moment is.

Bus: Vanaf het centraal station Vanaf het centraal station gaan er overdag elk half uur bussen naar de winkel. Vlak voor de deur van de winkel is een bushalte. De bus naar het Maxima Medisch Centrum in Veldhoven, lijn nummer 16, stopt hier om 10 over heel en 10 over half. Deze bushalte heet Rivierstraat, daar moet je dan uitstappen.